Maģiski augi, kas to īpašnieci izprecinās pat bezcerīgā gadījumā

Spatifīlas, iespējams, ir slavenākais laimes augs. Šis zieds palīdz gan neprecētām, gan jau precētām dāmām atrast vēlamo harmoniju attiecībās. Daudzi iesaka turēt šādu ziedu pārī ar antūriju, lai palielinātu pozitīvo vibrāciju plūsmu mājā.

Tomēr ir reizes, kad pat ar šo pāri nepietiek. Kā tad būt? Kādus augus pievienot mājas oāzei, lai atrastu īstu sievietes laimi, un kā starp daudzajām iespējām izvēlēties pareizo laimes augu? Uz šiem jautājumiem mēs šodien atbildēsim!

Piedāvājam jūsu uzmanībai 5 spēcīgāko talismanu augu izlasi patiesas mīlestības atrašanai un uzturēšanai!

Laimes augi

Kamēlija

Kamēlija ir neaizstājama tām dāmām, kuras ir pakļautas biežiem emocionāliem uzliesmojumiem un ir pakļautas regulāram stresam.

Šis zieds labāk par jebkuru hiromantu attīra telpu no negatīvās enerģijas un rada mājā nomierinošu, siltu atmosfēru, kurā sieviete sāk justies pārliecinātāka un optimistiskāka, kas ļauj vieglāk atrast kopīgu valodu ar vīriešiem un ātri sakārtot personīgo dzīvi.

Ģerānija

Vēl viens efektīvs zibensnovedējs, kas ideāli piemērots īpaši izteiksmīgiem cilvēkiem.

Šis nesarežģītais, bet ļoti glītais augs ļauj uzturēt harmoniskas attiecības ar mīļoto cilvēku pat viskritiskākajās situācijās.

Ciklamenas

Kas attiecas uz ciklamenām, tad šis augs ir vienkārši nepieciešams tiem, kuru attiecības šobrīd ir uz pārrāvuma robežas.

Ciklamenas palīdz atbrīvoties no uzmācīgi negatīvām domām, atjaunot iekšējo mieru un atrast veiksmīgāko risinājumu konfliktsituāciju risināšanai pārī.

Hibisks

Hibisks jeb ķīniešu roze ir ideāls “zaļais draugs” vientuļām dāmām.

Lasi arī: 7 negaidītākie alus izmantošanas veidi: traipu nav, rotas mirdz, bet mēbeles perfekti nopulētas

Tieši šis zieds ir kaislības simbols un piešķir tā īpašniecei īpašu pievilcību vīriešu acīs. Un, lai cienīgus pielūdzējus ātri piesaistītu savai dzīvei, augs jānovieto tikai guļamistabā.

Aihrizons

Un visbeidzot, parunāsim nedaudz par aihrizonu jeb mīlestības koku.

Šis koks pasargā no savienības ar nodevēju un krāpnieku. Tas palīdz sievietei atklāt visu savu intuitīvo potenciālu un iemācīties labāk izprast cilvēkus.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment